bardoczy12

Üdvözlöm weboldalunkon!

 .

A Horeca Marketing kompetens szaktanácsadást és aktív segítséget kínál Önnek céljai megvalósításához az alábbi területeken: Pékség, Cukrászda, Kávézó, Étterem –Gasztronómia, Hotel és Turisztikai vállalkozások, egészen a családi jellegű egységektől a nagyvállalatokig, hálózatokig, legyen Ön új belépő, vagy régi motoros a szakmában. Ha:

 • Nincsen megelégedve egysége/hálózata működésével
 • Elmaradnak a várt eredmények
 • Nem tudja, hogy hol és min kellene változtatnia, vagy belefáradt a dolgozóival való örökös konfrontációba
 • Szeretné az egységéből kihozni a maximumot, vagy a megbújó lehetőségeket feltárni és hatékonyságot növelve több forgalmat, elégedettebb vendégeket generálni
 • Új egységet szeretne nyitni, keresi a megfelelő Know-how-t és a kellő tapasztalattal bíró szakembert ötlete megvalósításához

Itt vagyunk! A Horeca Marketing, Bardóczy Ákos Kolos és csapata 30 éves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal felvértezve segíti gyakorlati tudásával Önt kompetensen céljai eléréséhez.

Ha Ön új egység nyitásában gondolkodik, végigviszem az úton egysége beüzemeléséig.

Amennyiben Ön jelenleg is egységet üzemeltet, auditálom egységét, azok elkülönült területein szívvel és lélekkel, magas szakértelemmel feltárom az erős / gyenge oldalakat, meghatározom a javulási stratégiát, biztosítva a magasabb forgalmat, növelve egysége hatékonyságát, képezve munkatársait. Aktívan részt veszek egysége „újra” építésében és a munkatársak felkészítésében.

Mi nem csak beszélünk, az „Aktív” azt jelenti, hogy személyesen beállva egységébe, együtt dolgozva munkatársaival hajtjuk végre a változásokat, egységre, munkakörre – emberre szabottan. „Az ember csak azt várhatja el, amit saját maga is meg tud csinálni!” – motiváljuk, sikerhez juttatjuk munkatársait ahhoz, hogy a változások végbe tudjanak menni.

Mindannyian egy csodálatos és izgalmakkal teli ágazatban dolgozunk.
Saját hazai és nemzetközi szakmai múltamból adódóan, valamint ügyfeleim-partnereim teljesítményéből tudom, hogy egy-egy egység/hálózat sikerében mennyi energia, kitartó, sokszor erőn és lehetőségeken túlmutató erőfeszítés van. ÉS azt is tudom, hogy a tulajdonos, vezető olykor elfárad, vagy épp megtorpan. Tudja, hogy valami nem úgy működik, ahogy szeretné, de nem akar konfrontálódni, vagy éppen változtatni szeretne, és ehhez kéri partneri segítségünket.

Tanácsadóként többször megtapasztaltam már a szervezeti ellenállást, mely erőt minden projekt esetében sikerült a cél irányába fordítanom. Ebben segítségemre volt intuitív, spontán személyiségem és kellő szakmai tapasztalatom. A projektek alkalmával az embereket képes voltam és vagyok befogadóvá tenni az újra, mely alapvető fontosságú az új célok eléréséhez.

Nem Önnek kell konfrontálódnia munkatársaival, a folyamat részeként feloldjuk ezeket a helyzeteket, megoldjuk a feladatokat. Ha Ön is küzd ilyen jellegű problémákkal, vagy segítségre van szüksége a Gasztromarketing, Vendégkezelés, Gazdaságos üzemeltetés területén, éljen a Horeca Marketing egy órás, díjmentes beszélgetés szolgáltatásával, beszélgessen kompetens szakmai partnerrel, töltődjön belőlünk!

Egy új Hotel – vagy Gasztronómiai egység, legyen az Pékség vagy Cukrászda, megnyitásakor temérdek feladat vár elintézésre, megfűszerezve a hivatalok és a bürokrácia útvesztőjével, mely a kevésbé jártasak számára gondot jelenthet.

Szüksége van egy kész koncepció és stratégiára, szükséges az egységes image. A nyitás és az első időszak profi megtervezése elengedhetetlen.

Pékség, Cukrászda, Étterem – Gasztronómiai egység/hálózat vagy Hotel? Startoljunk együtt!

Segítem Önt ötletei átgondolásában, a megvalósítási terv elkészítésében, a tervezés, a nyitási procedúra és a beüzemelés során előforduló hibák elkerülésében, melyek később tartósan megnehezítenék egysége hatékony működését, veszélyeztetnék az Ön és egysége egzisztenciáját.

A Horeca Marketing csapata nagy szakmai tapasztalattal, hazai és nemzetközi, széles körű (a vendéglátás minden területét felölelő) Know-how-val segíti Önt céljai elérésében, új egysége lábra állításában, a startolásban.

 • átfogó Horeca egzisztencia tanácsadás
 • célcsoport meghatározás – piackutatási elemzés
 • egységkép, image kialakítás
 • gasztromarketing, Hoteleknél a marketing és az értékesítés felkészítése,
 • piacra vezetés
 • segítségnyújtás a munkatársak kiválasztásában és a munkatársak képzésében
 • segítségnyújtás az étel és itallap, szortiment, szolgáltatás kialakításában
 • beszállítók szűrése, és beszállító törzs véglegesítése
 • munkakörök és a munkakörökhöz tartozó feladatok meghatározása, betanítása
 • igény esetén aktívan beállunk egységébe, irányítjuk (koordináljuk) az operatív, működéshez szükséges feladatokat.

Több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatból tudjuk, hogy egy intenzív, részletekbe menő, alapos tervezésre épülő egység beüzemelés meghatározza az egység hosszú távú sikerét. Azok a hibák, melyeket az alapozáskor vétenek, később nehezen korrigálhatók.

Áldozzon most egy kompetens szakemberre, aki egysége létrehozásában megbízhatóan végigkíséri Önt, biztosítva egysége és az Ön jövőjét, egzisztenciáját.

Baráti üdvözlettel,
Bardóczy Ákos Kolos