Bemutatjuk a 4×3 leggyakoribb hibát, amit a legtöbb Horeca vállalkozás területtől függetlenül folyamatában elkövet.

.

Vajon Ön melyiket követi el?

A tanulmány letöltéséhez kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Név

Email cím

NAIH adatkezelés nyilvántartási számunk:
NAIH-85644/2015.

A tanulmányban a következő gyakori hibákról olvashat:

Általános üzleti hibák
1)  Üzleti vakság
2)  Struccpolitika
3)  Az EGO felülkerekedése

Üzemeltetési és gazdálkodási hibák
4)  Hanyag áruátvétel
5)  Pazarló energia és kellékfelhasználás
6)  „Elszállt” túlórapénzek

Vendégkezelési hibák
7)  Az igényfelmérés hiánya
8)  Lerázó testbeszéd
9)  Kiegészítő ajánlás hiánya

Vendégszerzési hibák
10) A stratégia hiánya
11) A rossz marketing eszközök használata és a mérés hiánya
12) Nincs adatbázis a vendégekről