CÉLUNK

1.

Turisztikai és vendéglátóipari vállalkozásokat támogatni munkaerővel és tanácsadással, az eredményesebb üzemeltetés érdekében.

2.

Hallgatókat segíteni a duális képzés gyakorlati oldalának megszerzésében.

3.

Pályakezdőket elindítani a helyes úton karrierépítési tanácsadással és munkahelyi gyakorlati lehetőséggel.

4.

Az új belépőket felkészíteni és döntési helyzetbe hozni, hogy ideje korán testközelből megismerhessék az egységmenedzsmenttel járó kihívásokat, teljes egészében látva az összefüggéseket.

KINEK AJÁNLJUK?

Tanulóknak

Ha még tanuló, esetleg pályakezdő vagy és szenvedélyed amit csinálsz, mindenképp ajánljuk Mentorprogramunkat számodra. Figyelem! 100-ból csak néhány tanulóban van meg a szakmai sikerekhez elengedhetetlen lelkesedés. Benned megvan? Akkor jelentkezz Mentorprogramunkra!

Jelentkezés

Tulajdonosoknak

Mentorprogramunk kifejezetten hasznos a vendéglátó egység tulajdonosoknak, illetve menedzsereiknek, akik szeretnének a „VILÁGUTAZÓ” – konkurenciát látott vendégeiknek élménytelibb kulináris élvezeteket biztosítani, és eközben a magasabb szintű rendszerszintű működést megvalósítani.

Ne feledje: Rend mindenhol van, DE a rend mögött a rendszerszintű működés biztosítja az Ön hatékonyságát!

Jelentkezés

Négyféle mentorprogram közül választhat:

GYAKORNOKI

Azoknak a középiskolás vagy főiskolás tanulóknak javasoljuk akik gyakorlati helyet keresnek, és el akarják sajátítani a szakma csínját-bínját.

 

Jelentkezés

ASSZISZTENSI

Nincs turisztikai, vendéglátói végzettsége, de nagy szüksége van rá? Felkérték egy egység vezetésére és nem tudja hogyan induljon el? Az asszisztensi programot Önnek találtuk ki. A program segítségével elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal kezdheti az egység irányítását, biztosítva annak hatékony működését.

Jelentkezés

MUNKATÁRSI

Ön egy egységben középvezető, és előrébb szeretne lépni a ranglétrán? Esetleg egy egység vezetője, aki tovább szeretné fejleszteni szakmai tudását elősegítve az Önre bízott egység hatékonyabb és eredményesebb működését? Szakmai partnert keres aki elfogulatlanul cáfol vagy megerősíti elképzeléseiben? Elfáradt, vagy elfogytak az érvek a tulajdonosával folyatatott szakmai vitákban? 

A munkatársi mentorprogramunk megoldást kínál a továbblépéshez!

Jelentkezés

Vállalkozás-fejlesztési

Ön tulajdonos vagy befektető? Elege van az egységben a dolgozókkal, a vezetőkkel vagy a hivatalos szervekkel vívott napi “szélmalomharcokból”? Többre képes az egysége? Megvan a bizalmi embere, de szakmailag segítségre szorul? Az egységben lévő szakácsok, felszolgálók „bedarálják” az Ön emberét?

Mentorprogramunk keretein belül, felkészítjük az Ön jobb kezét, növelve egysége hatékonyságát és az egysége sikerét!

Jelentkezés

Jelentkezés

Adja meg a jelentkezéshez szükséges adatait, majd válassza ki melyik programot választja, illetve milyen típusú egységben szeretné elmélyíteni tudását.

Név:
Email cím:
Telefonszám:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Mentorprogram típusa?
Melyik a szakterülete?