Képzés


Auditalas


Egységállítás-fejlesztés


A gyulai Százéves Cukrászda egyik kedves munkatársa beszél az eddigi közös munkánkról. Hallgasd meg!

Több száz írásban kapott véleményezésünk közül megmutatunk Önnek néhányat:

“A Pannonhalmi Főapátság turisztikai szolgáltatásainak mystery guest vizsgálatát immár harmadik éve a Horeca Marketing végzi. Ákosék munkája, segítsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a pannonhalmi VIATOR étterem, az apátsági termékeket forgalmazó pannonhalmi ajándékboltok továbbá a Pannonhalmára érkező turisták fogadását és kísérését végző Tricollis Látogatóközpont valamint az Apátsági Pincészet évről évre magasabb színvonalú szolgáltatást biztosíthasson. A VIATOR étterem felszolgálóinak szervezett tréningen Bardóczy Ákos szakmaiságával, nyitottságával és kellő vidámsággal adta át azt a tudást, melyet kollégáink azóta is használnak, emlegetnek.”
Veiland László Attila
Értékesítési és marketing igazgató
Pannonhalmi Főapátság
2015. tavasz

 

“A Lipóti Pékség és Bardóczy Ákos együttműködése 2013-ban kezdődött, amikor is Ákos, mintaboltjaink felmérése után megkezdte eladóink, majd vezetőink képzését. A tartalmilag jól felépített, kellően informatív és gyakorlatias képzéseken Ákos életszerű témákkal, valós helyzetekkel foglalkozott, majd az egységekbe beállva, a dolgozókkal együtt lélegezve, „On the Job” adta át a gyakorlati tudnivalókat eladóinknak. Dinamikus, hiteles személyiségével, szakértő hozzáállásával falakat tört át, a megszerzett tudásanyagot sikeresen alkalmazzuk hálózatunkban.”
Dr. Tóth Zoltán
Ügyvezető igazgató
Lipóti Pékség
2015 tavasz

 

Beszállítói sales képzés:
“Az értékesítési csapatommal több képzésen is részt vettünk már, de Ákos módszerével új nézőponton keresztül láthattuk a munkánkat. A HoReCa piac egyediségét és szereplőinek sajátosságát igazán jól megvilágítva kaptunk hasznos segítséget a mindennapi munkánkhoz. Végre válaszokat is kaptunk konkrét kérdésekre, illetve megértettük mik is állhatnak partnereink döntéseinek hátterében.”
Radosai Márk
Értékesítési vezető – Ragonese Kft.
2016. tavasz

 

“Bardóczy Ákos egy teljes napot töltött nálunk, és olyan hihetetlenül hasznos információkat, szakmai tanácsokat, apró trükköket mutatott meg, amelyeket biztosan fogunk alkalmazni, és abban is biztos vagyok, hogy ezzel többet tudunk majd értékesíteni és hatékonyabbak is leszünk.”
Schuler Zoltán
Lipóti Pékség franchise partner
2014. tavasz

 

“Kedves Ákos!

Azon a véleményen vagyunk, hogy az általad tartott tréning rendkívül hasznos volt, így cégvezetésünk döntött arról, hogy további képzéseket is kell biztosítani a dolgozóinknak, a további eredményes munka érdekében.

Meggyőződésünk továbbá, hogy személyedben megtaláltuk a megfelelő trénert, akire minden munkatársunk odafigyelt, és az előadáson hallottakat igyekeztek a kiállításon maradéktalanul alkalmazni is.”
Beleznay Zoltán
Herceghalom INTERAT ZRT.
2014. tavasz

 

Étterem vezetői képzés

“Rengeteg értékes dolgot hallottam, érdekes előadásokkal. Nagyon jó volt olyan előadót hallgatni, aki tényleg a szakmában otthon van és tudja, hogy miről beszél. Nagyon tetszett és örülök, hogy itt voltam.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Jó volt, majdnem rövid volt az idő némelyik téma kibontására de sok érdekességet megtudtunk.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Elégedett voltam az előadásokkal, sok új információval gyarapítom egységem fejlődését. Rálátást szereztem olyan dolgokhoz, amik mellett elmentem volna. Volt értelme eljönnöm. Köszönet érte!”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Az előadók szakmai felkészültsége megítélésem szerint nagyon jó volt. Az előadások anyaga talán kicsit sok volt erre az egy napra, de összeszedett, nem a részletekben elvesző.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Sok használható információ, tipp, tanács, ötlet jó előadásokba csomagolva.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Érdekes tanulságos volt, sok új információt illetve ismeretanyagot tanultunk. A gyakorlatban használható tudással lehettünk gazdagabbak. Köszönjük!”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Az előadások nagyon tartalmasak és hasznosak voltak. Rengeteg olyan szakmai ötletet, tanácsot és tudást tudtak átadni, amit az életben használni lehet (és kellene is) akár más területeken is. Figyelemmel fogom kísérni a Horeca Marketing előadásait és örülök neki, hogy részese voltam az előadásnak.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Az egész előadás alatt kiérződött a profizmus! Lelkesen hallgattam minden előadót, mert mindenki igazán érti a dolgát.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

Cukrászda vezetői képzés

“Összeszedett, jól felépített, és könnyen emészthető előadást hallottunk Bardóczy Ákostól, melynek nagyon jó alapot szolgáltak az életből merített példák.”
Tóvaj Györgyi
Cziniel Cukrászda üzletvezető
2014. tavasz

“Értékes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. Hasznos és építő volt számomra Ákos előadása.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Bardóczy Ákos előadása tématartalma, logikája, felkészültsége rendben. Érződött a szakmaiság.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

“Jó előadás, sok új dologgal és ötlettel.”
Vezetői vélemény
2015. ősz

További vélemények

“Hasznos információkat kaptunk, viszonylag tömören. Még meg kell emésztenem a hallottakat. Remélem sikerül egy részét alkalmaznom. Próbálok nyitott lenni és befogadó az új információkra és magamévá tenni ezt a hatékony szemléletet. Köszönöm!”
Hallgatói vélemény
2014. tavasz

 

“Az elhangzottak nagyjából megvoltak az ember fejben, de ilyen nagyszerűen összegezve, lényeget kiemelve még nem találkoztam a téma feldolgozásával. Köszönet érte! Gondolatébresztést folytatni kell!”
Halász Zsuzsanna
Hallgató
2014. tavasz

 

“Minden téren kielégítő válaszokat kaptam. Nagyon hasznosnak tartom az előadásaikat!”
Stoff Csaba
2014. tavasz

 

“Szimpatikus előadás, a mindennapi életben abszolút használható rendszer.”
Hallgatói vélemény
2013. ősz

 

“Unalmas továbbképzési előadásra számítottam, ezzel szemben tartalmas, érdekes, hasznos dolgokat tanultam. Remélem, sikeresen hasznosítom a hallottakat. Köszönöm!”
Hallgatói vélemény
2013. ősz

 

“Nagyon hasznosnak tartom a mai délután, sok mindent tanultam, amit majd holnaptól remélem tudok majd hasznosítani.”
Hallgatói vélemény
2013. ősz

 

“Jó hangulatban telt az oktatás. Sok érdekes és hasznos dolgot tanulhattunk Bardóczy Ákostól. Próbálom hasznosítani az itt hallottakat az életben is. Köszönöm!”
Hallgatói vélemény
2013. nyár

 

Lényegretörő és érdekes volt. Folyamatosan tartotta a képzésen résztvevők figyelmét. Nem volt feszélyezett a légkör, inkább barátságos.”
Hallgatói vélemény
2013. nyár

 

“Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen az oktatáson.”
Hallgatói vélemény
2013. nyár

 

“Tanulságos volt és a továbbiakban szeretném hasznosítani.”
Hallgatói vélemény
2013. tavasz

 

“Jól éreztem magam ezen az előadáson úgy érzem e képzés által jobb eladóvá válhatok. Köszönöm!”
Hallgatói vélemény
2013. tavasz

 

“Nagyon sok érdekes és jó dolgokat hallottam. Remélem tudatosan fogom használni.”
Hallgatói vélemény
2013. tavasz

 

“A képzés tartalmilag és szakmailag összeszedett volt. Az elhangzottak jól beépíthetők a működésre. Alapvető és pontos elemeket világított meg Ákos, melyek elengedhetetlenek a sikeres működéshez.”
Hallgatói vélemény
2013. tavasz

 

“Kellemes nap volt, hasznos információkkal. Gyakorlati elsajátítása a létszám miatt nem volt lehetőség, de ezzel még több pluszt kaptunk volna. Csapatépítésnek is felfogható volt, mert sok információt is megtudtunk egymásról. Sűrűbben lenne ilyenre szükség!!”
Hallgatói vélemény
2013. tavasz

 

“Számomra nagyon érdekes volt az előadás, a képzés. Sok újat tanulhattam melyek ezek után be fogok építeni a munkámba. Főleg, hogy sok tapasztalatom még nincs ezen a téren.”
Hallgatói vélemény
2012. tél

 

“Bardóczy Ákos szakmai felkészültsége kiváló. A képzés felépítése és levezetése összeszedett, gondosan megtervezett és felépített, valamint igazodott a csoporthoz. Az előadó gondoskodott a hallgatók lankadatlan figyelméről, érdeklődésük fenntartásáról.”
Hallgatói vélemény
2012. tél

 

“Az előadást nagyon hasznosnak tartottam, nagyon sok használható információt mondott, amit a későbbiekben a cég és javunkra válhat.”
Hallgatói vélemény
2012. ősz

 

“Érdekes dolgokról volt szó, kicsit más szemmel figyeltünk az előadásra. Más szemszögből közelítettük meg a vendégek kezelését, melynek csak plusz hatásai lehetnek.”
Hallgatói vélemény
2012. ősz

 

“Meggyőző előadást hallgattam. Jónak értékelem. Sok új számunkra is alkalmazható információt hallottam. Alig várom, hogy eredményesebben dolgozzak.”
Hallgatói vélemény
2012. ősz

 

“Nagyon érdekes, jól hasznosítható. Még több gyakorlati részt szeretnék.”
Hallgatói vélemény
2012. ősz

 

“Jó ritmusú, érdeklődést folyamatosan fenntartó előadó. Érdekes hasznos előadás.”
Hallgatói vélemény
2012. ősz

 

“Nagyon szép, felépített előadás volt, köszönjük. Lehet belőle hasznosítani.”
Hallgatói vélemény
2012. tavasz

 

“Tetszett a tréning. Ákos nagyon jó előadó. Hasznos volt az előadás.  Sokat tanultunk.”
Hallgatói vélemény
2012. tavasz

 

“Nagyon hasznos volt a tréning. Sok új dologra hívta fel a figyelmünket.”
Hallgatói vélemény
2012. tavasz

 

“Hatékony volt a tréning, sok érdekes és új dologról szereztünk tudomást. Jó volt az előadás.”
Hallgatói vélemény
2012. tavasz