Jelentkezz a 2016-os Gundel Károly-díjért

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére számos társszervezet közreműködésével idén 3. alkalommal is meghirdeti felhívását a Gundel Károly-díj elnyerésére.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman. A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében. Gundel Károly-díj teljes szabályzata ide kattintva olvasható.

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2016. augusztus 23. éjfélig. A jelölési adatlap ide kattintva letölthető.  a könnyebb elérhetőség miatt mellékletük a felhívással és a szabályzattal együtt.)

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2016. szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra. A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között 2016. november 20-án vasárnap megrendezendő MVI Gálaebéd keretében kerül sor Budapesten az Öböl Ház Rendezvényközpontban a  szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével.

Kovács László MVI elnök úr hivatalos felhívása ide kattintva olvasható. Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.