MVI Gasztrotúra az Émile-ben

A Magyar Vendéglátók Iparegyesülete éttermi Gasztrotúrájának mostani állomása Buda új kulináris étterme, az Émile volt. Az ebédet Kövér Gergő séf varázsolta elénk, melynek elfogyasztása közben megvitathattuk a szakma aktuális témáit.

Mit kell tudni az Émile-ről?

A hely nevét Émile Gerbeaud-ról kapta, aki 1908-ban saját kézzel rajzolta “a kakaó lovagja” logót, amit azóta védjegyként be is jegyeztek. Az épületet 2014. elején kezdték el felújítani azzal a céllal, hogy egy igazi kulináris törzshelyet hozzanak létre Budán, éppen úgy, mint a pesti megfelelőjében, a Gerbeaud-nál. Úgy gondoljuk, ezt a célt sikerült elérniük a tulajdonosoknak.

Nézzük, mit találhatunk a villaépületen belül?

36 férőhelyes éttermet látványkonyhával, egy 55 és egy 20 fős café-bart, üzleti megbeszélésekre vagy szűk családi rendezvényekre egy 12 fős kis szalont. Továbbá különleges kézi készítésű Gerbeaud csomagolt termékeket, mint macskanyelvet, bonbont, konyakmeggyet, valamint macaront fogyaszthatunk a cukrászdában, sőt jó idő esetén a kertben lehet élvezni a friss levegőt, a madárcsicsergést. Ha teheted, látogasd meg őket Te is: www.emile.hu

MVI Gasztrotúra - Émilé étterem

match is basically like okcupid asian dating uk 100 free